Tip

    Brentford 1-2 Arsenal

    Více než 2,5 gólu

    Brentford Asijský handicap +1.50

     

    Klíčové poznámky

    • Brentford vyhrál pět ze svých šesti domácích ligových zápasů proti Arsenalu (L1), včetně vítězství 2:0 v tomto zápase v minulém období
    • Arsenal vyhrál čtyři z posledních šesti střetnutí s Brentfordem ve všech soutěžích od roku 1939 (R1, p1), přičemž v letech 1902-1938 vyhrál proti Bees pouze jedno z prvních devíti (R3, P5)
    • Brentford v této sezóně vstřelil v šesti zápasech Premier League 15 gólů, více jich dal pouze Manchester City (20). Jejich průměr 2,5 gólu na zápas je téměř dvojnásobek průměru z minulé sezóny (1,3 – 48 gólů v 38 zápasech)
    • Brentford prohrál pouze jedno z posledních 17 domácích londýnských ligových derby (V13, R3), když v říjnu minulé sezóny podlehl 1:0 Chelsea
    • Arsenal vyhrál pět z posledních osmi venkovních londýnských derby v Premier League (P3), tedy stejně jako v předchozích 23 venkovních zápasech (R9, P9)

     

    Průvodce formou Brentfordu

    Včely v této sezóně Premier League zatím dvakrát vyhrály, třikrát remizovaly a jen jednou prohrály.

     

    Průvodce formou Arsenalu

    Gunners v této sezóně vyhráli pět ligových zápasů a jedinou porážku utrpěli v posledním utkání na Old Trafford, kde podlehli Manchesteru United 3:1. (V5 P1)

     

    Brentford VS Arsenal řečí faktů

    • Pouze Erling Haaland (11) se podílel na více gólech než Ivan Toney(7- 5G 2A)
    • Gabriel Jesus z Arsenalu má v této sezóně nejvíce dotyků ze všech hráčů v soupeřově poli (66)

     

    Klíčoví hráči, na které si musíme dát pozor

    Ivan Toney – Brentford

    Útočník Bees je před brankou bezchybný a už se o něm mluví jako o hráči, který by mohl být povolán do anglické reprezentace.

     

    Gabriel Jesus – Arsenal

    Brazilec přinesl tomuto týmu mnohem víc než jen své góly. Stále je hrozbou v poli a jeho rekord v nepřekonanosti v zápasech Premier League, kdykoli skóroval, zůstává nedotčen.

    Lis:  Bournemouth VS Newcastle United: Magpies renouent avec la victoire
    Share.
    Leave A Reply