Tip

Brentford 1-2 Arsenal

Více než 2,5 gólu

Brentford Asijský handicap +1.50

 

Klíčové poznámky

  • Brentford vyhrál pět ze svých šesti domácích ligových zápasů proti Arsenalu (L1), včetně vítězství 2:0 v tomto zápase v minulém období
  • Arsenal vyhrál čtyři z posledních šesti střetnutí s Brentfordem ve všech soutěžích od roku 1939 (R1, p1), přičemž v letech 1902-1938 vyhrál proti Bees pouze jedno z prvních devíti (R3, P5)
  • Brentford v této sezóně vstřelil v šesti zápasech Premier League 15 gólů, více jich dal pouze Manchester City (20). Jejich průměr 2,5 gólu na zápas je téměř dvojnásobek průměru z minulé sezóny (1,3 – 48 gólů v 38 zápasech)
  • Brentford prohrál pouze jedno z posledních 17 domácích londýnských ligových derby (V13, R3), když v říjnu minulé sezóny podlehl 1:0 Chelsea
  • Arsenal vyhrál pět z posledních osmi venkovních londýnských derby v Premier League (P3), tedy stejně jako v předchozích 23 venkovních zápasech (R9, P9)

 

Průvodce formou Brentfordu

Včely v této sezóně Premier League zatím dvakrát vyhrály, třikrát remizovaly a jen jednou prohrály.

 

Průvodce formou Arsenalu

Gunners v této sezóně vyhráli pět ligových zápasů a jedinou porážku utrpěli v posledním utkání na Old Trafford, kde podlehli Manchesteru United 3:1. (V5 P1)

 

Brentford VS Arsenal řečí faktů

  • Pouze Erling Haaland (11) se podílel na více gólech než Ivan Toney(7- 5G 2A)
  • Gabriel Jesus z Arsenalu má v této sezóně nejvíce dotyků ze všech hráčů v soupeřově poli (66)

 

Klíčoví hráči, na které si musíme dát pozor

Ivan Toney – Brentford

Útočník Bees je před brankou bezchybný a už se o něm mluví jako o hráči, který by mohl být povolán do anglické reprezentace.

 

Gabriel Jesus – Arsenal

Brazilec přinesl tomuto týmu mnohem víc než jen své góly. Stále je hrozbou v poli a jeho rekord v nepřekonanosti v zápasech Premier League, kdykoli skóroval, zůstává nedotčen.

Lis:  Aperçu de Brentford vs Nottingham Forest
Share.
Leave A Reply