Zpráva Wolves vs Fulham

    Střelci : Ait-Nouri 52′, Cairney 67′ (OG); Iwobi 90+8′

    Wolverhampton Wanderers zajistili klíčové vítězství 2:1 proti Fulhamu na stadionu Molineux a pokračovali v působivé domácí sérii neporazitelnosti proti Cottagers na 18 zápasů.

    Tato výhra vdechla život aspiracím Wolves na evropskou kvalifikaci a zaměřila se na jejich odolnost a taktickou prozíravost pod vedením Garyho O’Neilla.

    Frustrace v první polovině na obou stranách

    Zápas začal tím, že oba týmy pochopily důležitost výhry pro své evropské ambice. Navzdory dominanci Fulhamu v prvním poločase a jasným šancím Andrease Pereiry a Harryho Wilsona se jim nepodařilo využít, takže Marco Silva shazoval promarněné příležitosti.

    Na druhou stranu Wolves těsně před poločasem čelili neúspěchu kvůli zranění Pedra Neta, které jim přidalo další výzvy.

    Promarněné šance Fulhamu

    Neschopnost Fulhamu proměnit své šance v prvním poločase, včetně toho, že Tosin Adarabioyo trefil břevno, by je znovu pronásledovala, protože Wolves našli ve druhém poločase své pevné místo.

    Promarněné příležitosti podtrhly soutěžní charakter zápasu a potřebu Fulhamu po přesnosti před brankou.

    Dominance Wolves ve druhé polovině

    Wolves se po přestávce vynořili s novou vervou a rychle prosadili svou dominanci, což vedlo k úvodnímu gólu Rayana Aït-Nouriho z dobře provedené rozehrávky.

    Taktické úpravy domácích se vyplatily, zaskočily Fulham a posunuly tempo ve svůj prospěch.

    Zdvojnásobení náskoku

    Strategie Wolves tlačit vysoko a udržovat intenzitu zdvojnásobila svou výhodu díky odražené střele Nélsona Semeda.

    Geniální zadák João Gomes postavil branku, podtrhující kreativní hru Wolves a jejich schopnost překvapit obranu soupeře.

    Pozdní cíl Fulhamu nedostačující k vyvolání návratu

    Gól Alexe Iwobiho v přestávce pro Fulham se ukázal jako příliš malý, příliš pozdě, protože Wolves se drželi a zajistili si vítězství. Pozdní gól posloužil jako útěcha pro Fulham, který nyní čelí těžké bitvě, aby se dostal zpět do boje o evropská místa.

    Lis:  Rapport de la FA Cup Liverpool vs Southampton

    Dívat se dopředu

    Vítězství Wolves je posouvá na osmé místo v Premier League, jen jeden bod za West Ham United a kýžené místo v UEFA Europa Conference League.

    Pro Fulham, který sedí šest bodů za Wolves, je porážka neúspěchem, ale zbývá čas se přeskupit a usilovat o silný závěr sezóny.

    Výhra Wolverhamptonu Wanderers 2:1 nad Fulhamem nejen prodlužuje jejich pozoruhodnou domácí bilanci proti londýnskému klubu, ale také udržuje jejich evropské sny naživu.

    Pokud byste si chtěli o této hře přečíst více, můžete také navštívit:

    Wolves vs Fulham, 2023/24 | Premier League

     

    Share.
    Leave A Reply